Hammars fastighetsförmedling startades 1991 av Sven Hammar som efter 26 år i bankvärlden beslöt att på heltid ägna sig åt fastighetsförmedling. 1994 anställdes dottern Maria Hammar i företaget efter att ha utbildat sig till fastighetsmäklare. 2008 utökades personalen med en mäklarassistent då ytterligare en dotter, Susanne Hammar anställdes.

2011 tog döttrarna över företaget som ombildades till aktiebolag och det blev ombytta roller.

Hammars fastighetsförmedling arbetar helt neutralt utan kopplingar till vare sig banker, försäkringsbolag eller besiktningsfirmor. Vi låter kunden välja och samarbetar utefter kundens val.

Givetvis kan vi hjälpa till med tips och råd och vi har gott om bra kontakter om man vill ha hjälp på vägen. En fastighetsmäklares viktigaste skyldighet är att ta tillvara både köparens och säljarens intresse och vi månar om att ge en god service där alla inblandade parter ska känna en trygghet genom hela affären. Ni finner oss centralt i Tibro med goda skyltmöjligheter och bra parkering.

Välkomna in att helt förutsättningslöst diskutera fastighetsaffärer med oss både som ni som funderar på att sälja eller köpa fastighet.

Maria Hammar
Maria reg. fastighetsmäklare

Sven Hammar
Sven reg. fastighetsmäklare

Susanne Hammar
Susanne mäklarassistent